Hlavní obsah
Článek

Stejně atraktivně jako udatné plavčice ze seriálu Pobřežní hlídka působí během své dovolené na břehu oceánu v australském Byron Bay, zpěvačka Miley Cyrus (31). Už jí chybí jen ten červený plovák a jednodílné plavky. Odpočívá tu se svým přítelem, australským hercem Liamem Hemsworthem (28).

Miley, která nikdy nepatřila mezi stydlivky, tady může konečně zase ve všech detailech ukazovat své hezké tělo a vychutnávat si, že ji v tom nikdo nebrzdí. Dokonce ani Liam, který se s exhibicionistickými sklony, jimiž bývalou dětskou hvězdu Disneyho studií příroda vybavila, úplně nesrovnal.

A byl to právě také on, kvůli kterému svoji image lascivní rajdy, kterou dobyla pódia po celém světě, opustila. Přitom, právě nemravné vystupování ji jako zpěvačku proslavilo víc než všechny její hity dohromady. Ale Liama, který se s ní kdysi už jednou rozešel, chtěla zpět, takže se nedalo nic jiného dělat.

Podle některých západních médií tu ti dva přitom nejsou na běžné dovolené. Vlastně by se mělo jednat o jejich líbánky. Jako už poněkolikáté, objevují se v některých novinách nyní další spekulace, že se tajně vzali. Žádnou z těchto informací se ale doposud nepodařilo nikomu ověřit. Naopak, na přímou otázku tuto „kachnu“ Chris Hemsworth (34), starší bratr Liama, který je také herec, popřel. Oproti Liamovi je trochu slavnější, protože si mj. zahrál Thora ve známé sérii marvelovek. Rodinné herecké trio pak uzavírá třetí sourozenec, nejstarší bratr Luke (37). Vzhledem k tomu, že na svém kontě žádný filmový trhák nemá a nechodí s žádnou globální celebritou, moc se toho o něm neví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám