Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Radka Pavlovčinová (35) má sama o sobě docela snědou pleť, proto jsme se původně domnívali, že se vrátila z dovolené u moře, anebo aspoň z vystoupení v Libanonu, kde je se svojí kapelou žádaným pěveckým hostem. Ale spletli jsme se, zrovna je v největším pracovním zápřahu a volno bude mít až za pár měsíců.

Problém se snědou pletí ovšem je, když chcete sehnat tělové spodní prádlo, jak nám zpěvačka sama přiznala. Na křest kalendáře golfistky Šideri Váňové si vzala odvážné šaty návrhářky Debbie Brown a měla velký problém s kalhotkami. Pod béžovými šaty vypadala její tanga jako bílá a hodně prosvítala. Radka si je marně odskočila popotáhnout na toaletu. Jak si můžete všimnout v sérii snímků ve fotogalerii, stejně jí zase sklouzla. "Bohužel tělové prádlo často nekoresponduje s mojí barvou pleti," přiznala nám.

Radka momentálně zkouší roli Fiony v muzikálu Shrek a také má nové činoherní představení, s nímž jezdí se zájezdovým divadelním spolkem Háta. "Ta komedie se jmenuje Zamilovaný sukničkář. V hlavních rolích je Lukáš Vaculík, Mahulena Bočanová, Adéla Gondíková, já, a ještě je nás tam hodně," vypočítala zpěvačka, která je momentálně šťastně zadaná, takže přes provokativní oblečení u ní pánové nemají šanci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám