Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aktuální Muž roku Matyáš Hložek se už pomalu chystá na světovou soutěž mužské krásy. Do dubna, kdy odlétá, bude ještě makat na figuře a také trochu změní účes. Teď má docela dlouhé háro.

"Vlasy mi rostou rychle, ale plánuju, že do pár týdnů to trošku zkrátím, protože jsem byl vybraný na focení střihů do jednoho barber shopu. Uvidíme, co bude za změnu. Ale úplně nakrátko jít nechci, mám rád, když mám vlasy trochu delší," řekl Super.cz.

Matyáš se chystá do Myanmaru, země, která se dříve jmenovala Barma a leží v trojúhelníku s Laosem a Thajskem. Moc toho ale o ní neví. "Jedu, tuším, do města Yangon, termín finálového večera je 30. dubna, ještě nevím, jestli poletím v půlce nebo na začátku měsíce," svěřil. Ještě zvažuje potřebná očkování a také se chce o Myanmaru dozvědět něco víc.

Matyáš jako fitness trenér na své figuře maká neustále, teď přidal i dietu. "Cvičím každý den, kila už jdou zase dolů. tak doufám, že všechno bude v cajku a budu připravený, jak to nejlépe půjde," upřesnil s tím, že dorozumívání v angličtině se nebojí. Tu si prý nedávno procvičil na týdenní dovolené v Dubaji, kde byl s přítelkyní Kateřinou Hadašovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám