Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už přes rok chodí s fotbalistou Davidem Limberským a klape jim to. Začátky ovšem pár neměl jednoduché. Modelka Lenka Olbertová byla totiž ještě vdaná. Teď už je rozvedená, tak pár může dávat svoji lásku na odiv.

Lenka ale není jenom fotbalovou partnerkou, svoji kariéru na hřebík nepověsila, i když se stará, aby bylo doma navařeno. "Pořád se věnuji modelingu, i když ne tolik jako dřív. Dělám i choreografii, a kromě toho ještě v západočeské televizi hlásím počasí," vypočítala svoje aktivity. Navíc se spolu s Davidem účastní i aktivit nadačního fondu Andrey Verešové (43) pro děti z dětských domovů.

S Lenkou jsme si povídali právě u příležitosti předvedení společenských šatů Verešové, které navrhuje spolu se Zuzanou Lešák Černou. V rámci večera, kdy se křtil kalendář golfistky Šideri Váňové a ve prospěch Andreiny nadace se také dražil, její modely také vynesla.

Zajímalo nás, jak to vidí s Davidem dál. "Máme se fajn, David sportuje, hraje fotbal, jde mu to, doma to klape taky," ujistila nás. O zásnubách a další společné budoucnosti ohledně zakládání rodiny se prý ještě závazně nebaví. "Jak vidíte, prstýnek nemám. A děti? Chtěla bych mít velkou rodinu, ale na pořadu dne to není. Ale že byste museli čekat na další pětiletku, to snad ne," smála se Lenka.

Reklama

Další články

Načítám