Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Udílení cen Asociace hollywoodských herců (SAG) zpestřil slavný rodinný tandem. Po červeném koberci se spolu prošly Goldie Hawn (72) a Kate Hudson (44).

Když se v Los Angeles udílí SAG Awards, k vidění je stejné množství hereckých hvězd jako na oscarovém ceremoniálu. Hollywood už si odbyl soucitné gesto na Zlatých glóbech a slavné dámy se tak nemusí oblékat do černé barvy, aby podpořily oběti sexuálního obtěžování.

Goldie a Kate toho využily a patřičně se vybarvily. Herecká legenda měla při výběru outfitu šťastnější ruku než její dcera a na červeném koberci ji zcela převálcovala. U módních policistů v azurových šatech s odhaleným ramenem zabodovala mnohem více než Kate, jejíž růžová róba se srdíčkovým vzorem a černou krajkou v oblasti dekoltu připomínala noční košili z dávných dob. Tato rodina zjevně nespoléhá na rady stejného stylisty.

Loňský rok byl pro Goldie Hawn ve znamení comebacku. Po 15 letech se vrátila před kameru v komedii Dámská jízda. Spolupráce s Amy Schumer se jí ale moc nevyplatila. Místo na SAG Award byla totiž nominovaná na Zlatou malinu. O anticenu pro nejhorší herečku ve vedlejší roli se utká s neméně hvězdnými kolegyněmi Kim Basinger (za Padesát odstínů temnoty) a Susan Sarandon (77) (za Matky na tahu o Vánocích).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám