Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Slavnostní ceremoniál, na němž své ceny udělila Asociace hollywoodských herců (SAG), si pro sebe ukradl John Stamos. Hvězda seriálu Plný dům se očividně nemůže dočkat, až se poprvé stane tatínkem.

V nominacích John sice nefiguroval, přesto k sobě přilákal více fotografů než ocenění herci. Gala večer absolvoval se svou o 23 let mladší snoubenkou Caitlin McHugh, která se už začala zakulacovat. Herec se při pózování neomezil jen na objímání. Před svou partnerkou poklekl a políbil jí bříško, kde roste jejich potomek.

John a Caitlin se seznámili v roce 2016. Loni v říjnu herec v Disneylandu přišel s žádostí o ruku, která byla samozřejmě přijata. V prosinci se už pár pochlubil, že čeká miminko.

Z udílení SAG Awards vyšel jako vítěz film Tři Billboardy kousek za Ebbingem, díky němuž bodovali Frances McDormand a Sam Rockwell. Snímek režiséra Martina McDonagha byl oceněn také za celý herecký ansámbl, čímž potvrdil svou roli favorita příštího oscarového klání. Dle očekávání uspěli také Gary Oldman za Nejtemnější hodinu a Allison Janney za Já, Tonya.

Reklama

Další články

Načítám