Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po téměř třítýdenní pauze, kdy si zpěváci mohli v klidu užít Vánoce a Silvestra a pak se dát zase dohromady po svátečním obžerství, aby se opět vešli do kostýmů, se vrátil na jeviště GoJa Music Hall muzikál Ples upírů.

Snad nejvíc se na své kolegy těšil zpěvák Marian Vojtko (51), který z prvních představení po Novém roce připravil pro muzikálové fanoušky i obsáhlou fotodokumentaci na své instagramové stránce. A s těmi nejoblíbenějšími kolegy se také sám zvěčnil.

Kromě Natálie Grossové (21), pro niž byla role krásné Sáry v Plesu upírů uměleckým skokem, jímž prorazila do pěveckých výšin, ovšem kupodivu fotil i pány. A zvlášť si nechal záležet na postavě Koukola, v níž se na jevišti alternují Jindřich Nováček a Tomáš Kobr.

Zrůdný hrbatý Koukol je totiž parádním protějškem jeho sexy upířího hraběte. "Každý máme jiného zubaře," napsal se smajlíkem ke snímku, kde on cení svoje špičáky, zatímco kolegové nasazují prořídlý a prohnilý chrup zombíka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám