Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Kutheil si dopředu vyblokoval ve svém diáři volný týden a připravil pro svou přítelkyni Markétu Šandovou, se kterou chodí již přes tři roky, překvapení. Loni strávil zamilovaný pár zimní dovolenou na Kanárských ostrovech, letos opět vyrazili k moři.

„Právě jsme se vrátili z Egypta, dovolenou dostala Markéta jako vánoční dárek. Protože Egypt odmala miluje, byla volba jasná,“ sdělil nám Petr. „Moc jsme si na dovolené odpočinuli. Týden jsme nemuseli řešit žádné pracovní povinnosti, dopřávali jsme si místních specialit, potápěli jsme se, opalovali se a dováděli v moři. Teploty byly ideální, tak kolem 28 stupňů. Také jsme stihli navštívit Luxor a absolvovali jsme plavbu po Nilu,“ popsal průběh dovolené zpěvák.

Po návratu z dovolené čeká na zamilovaný pár opět pracovní maraton. „Natáčím sólovou desku, už třetím rokem hraji Pepana v muzikálu Mýdlový princ v Divadle Broadway a Markéta začíná zkoušet divadelní představení o Freddiem Mercurym,“ dodal Petr s tím, že už nyní přemýšlejí, kde stráví letní dovolenou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám