Hlavní obsah
Článek

IMiss, nejkrásnější dívkou internetu se stala v noci ze soboty na neděli dvacetiletá blondýnka Jana Zapletalová z Bučovic u Brna. Potvrdilo se pravidlo, že u uživatelů internetu vedou jednoznačně vnadné blondýnky.

Zapletalová zaujala svými sexy křivkami, bujnými vnadami a pevným tělem. "Cvičím několikrát týdně. Chodím na zumbu nebo jógu," řekla tajemství své postavy Zapletalová, která během slavnostní večera ukázala své tělo v prádélku, předvedla modely Denny Rose a trpělivě čekala na verdikt poroty. Ta nakonec pro Zapletalovou narozdíl od užitelů internetu nehlasovala. Porota složená ze známých tváří zvolila iMiss sympatie zrzku Kateřinu Kubačkovou, která výhru oplakala. "Vůbec jsem to nečekala. Je to krásný," řekla Super.cz.

Vítězka iMiss Jana Zapletalová studuje první ročník na vysoké škol Newton college v Brně, kde si vybrala management se zaměřením na psychologii. Při škole se věnuje modelingu. "Věřím, že mi vítězství v iMiss otevře dveře," říká Jana, která je momentálně nezadaná.

A jak by měl vypadat její muž snů? "Ideální partner by měl být milý, charismatický, mít něco v hlavě a musí mě fyzicky přitahovat. Hlavně, aby mě měl rád," dodala Zapletalová.

Reklama

Další články

Načítám