Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Selena Gomez (31) si připisuje další kampaň. Spolupráci se značkou Puma oznámila loni na podzim a nyní vyšly fotky, které pro ni nafotila. Mladá zpěvačka na nich vypadá skvěle.

Sportovní oděvy musí být pružné a tělo modelky, která je propaguje, zrovna tak. Selena je štíhlá, ale ne vychrtlá, takže sportovní móda se na ní propaguje jedna báseň. S jejím vlivem na sociálních sítích, kde ji sleduje víc jako sto miliónů lidí, je pro firmy trefou do černého. A i když to pro značky není levné, právě naopak, jde již o druhou kampaň se Selenou v hlavní roli, která letos vyšla. Před pár dny to byla kampaň značky Coach.

Se statusem globální hvězdy a královny Instagramu si může vybírat. A to i v osobním životě, nápadníků má plno.

Gomez však má už několik let slabost pro svého pěveckého kolegu Justina Biebera. S ním s přestávkami randí už od roku 2011. Naposledy se dali dohromady, údajně k nemalé radosti Seleniny matky, loni na podzim. Předtím necelý rok chodila s raperem Weekndem. Přestože on z Instagramu vymazal jejich společné fotky, ona tvrdí, že zůstali skvělými přáteli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám