Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vklouzněte do roku 2018 sexuálně správně! Najděte zde nejlepší typy žen, které hledají na seznamovacích platformách sex.

Tajemství úspěšného online randění

Foto: affaire1.cz
Více

Foto: affaire1.cz

Komerční sdělení

„Buďte skvělý ”, „Úspěšně přes noc” je jen několik slibů, se kterými nám slibuje reklama při přechodu na nový rok modré z nebe. Abyste v tomto roce mohli v tomto ohledu něco zlepšit, odhalil portál neformálního randění Affaire1.cz ženám tajemství úspěšného online randění: „Důležité je dát si trochu práce s tím, abyste ženu nadchli. Když si přitom budete malinko vymýšlet, neuděláte vůbec špatně. Lhát by ale člověk neměl, jelikož pravda stejně vyjde najevo”, říká 35letá Jana z Prahy. „Mnohé z nás píší přesně to, co chtějí: románek, pobavení na jednu noc nebo trvalý vztah. To je třeba si dopředu přečíst a příslušně odpovědět. Na jednoslabičné nebo obscénní dotazy sotva může někdo čekat odpověď! ”, uvádí Zuzana z Brna.

Kde hledat ?

Foto: affaire1.cz
Více

Foto: affaire1.cz

Komerční sdělení

Martina z Liberce doplňuje: „Hledám zde cíleně sexuálního partnera pro erotická dobrodružství, neřeším, zda někdy bude chtít rodinu!” Nejdůležitější tip pro pány tvorstva je od samotné tiskové mluvčí prémiového portálu pro neformální randění: „Podívejte se nejprve přesně, kam jdete hledat. U nás tvoří více než 60 procent uživatelů ženy, proto stojí přínosy pro může na Affaire1.cz za povšimnutí. Když si člověk ještě dá trochu práce a pozorně si přečte text na profilu ženy a upřímně na něj odpoví, nemělo by dalšímu štěstí stát nic v cestě. Protože u nás hledají vhodné muže ženy s opravdu různými zájmy a záměry, v podstatě každý by si tedy měl najít to své.”

Další články

Načítám