Hlavní obsah
Článek

O tom, že s kolegou a kamarádem Petrem Ryšavým dávají po rozpadu kapely DPH, kde to mezi nimi a dalším kolegou Danielem Bartákem neskončilo zrovna v přátelském duchu, už Jan Kopečný mluvil. Teď už je jasné, jakou muziku bude hvězda Tváře kromě muzikálů dělat.

„Založili jsme novou kapelu BOTOX. A první klip se jmenuje Popelář. Každý dnes zpívá o lásce a všem s ní spojeném. Chtěli jsme zkusit něco trochu jiného, a proto jsme napsali píseň o vysněné práci každého malého kluka. Na lásku přijde čas později,“ sdělil zpěvák Jan Kopečný, proč první singl, ke kterému natočili i klip, vznikl právě na tohle téma.

„Když jsme natáčeli klip, byly extrémní zimy, vstávali jsme ve čtyři ráno, a pak jsme všichni skončili s pořádnou chřipkou. Druhý singl budeme točit v březnu k písni Mám svý svaly rád, tak snad nám bude počasí přát,“ prásknul Petr Ryšavý.

Kapela se nyní připravuje na koncertní činnost a v létě plánuje také vystoupení na festivalech. Ve spolupráci s producentem Zoli Sallaiem ze skupiny No Name chystají vydání debutového CD.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám