Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z nejnovějších přírůstků do sbírky sexy snímků, které americká královna reality show čas od času zveřejňuje na svém instagramovém profilu, je okořeněn luxusem. Přání ´dobré noci´ tam Kim Kardashian (43) pověsila z čtvrtka na pátek. Pózuje na něm v bílé podprsence a kalhotkách na kapotě vozu Rolls Royce. Jeho robustní, oblé tvary však slavná brunetka zcela zastiňuje.

Právě ve čtvrtek se Kim na svém webu svěřila fanouškům s dalšími informacemi, týkajícími se šťastné události, kdy s manželem raperem Kanye Westem (46) přivítali na svět své poslední dítě, které se narodilo o čtyři dny dříve. Zároveň vysvětlila, proč dítě odnosila jiná žena.

„Po prozkoumání mnoha možností jsme se s Kanyem rozhodli pro náhradní matku,“ uvedla na své stránce poté, co vysvětlila, jaké zdravotní problémy jí zabránily otěhotnět. „Tradiční náhradní matka daruje vajíčko, které je uměle oplodněno otcovým spermatem a pak dítě odnosí až do termínu. Protože my jsme do těla náhradnice implantovali mé oplodněné vajíčko, je naše dítě biologicky moje a Kanyeovo,“ prozradila pozadí početí miminka.

„Spojení s naším dítětem přišlo okamžitě a bylo to, jako by s námi bylo po celou dobu. Mít náhradní matku pro nás bylo tolik výjimečné, vždyť se tím naše sny o rozšiřování naší rodiny staly skutečností. Tak moc se těšíme, že konečně doma přivítáme naši holčičku,“ rozplývala se Kim poté, kdy na těchto stránkách v úterý šťastnou událost poprvé oznámila slovy: „Kanye a já s radostí oznamujeme příchod naší zdravé, krásné holčičky.“ Podle dalšího jejího sdělení se měla narodit v pondělí v 12:44 s váhou 3,44 kilogramů.

Právě Kim měla být první, kdo s miminkem navázal fyzický kontakt tzv. ´tělo na tělo´. A hned po ní následoval Kanye. Slavní manželé jsou již rodiči dvou dětí, čtyřleté dcerky North a dvouletého caparta Sainta, který neprožil zrovna šťastný závěr loňského roku. Dostal totiž zápal plic, a než se dostavilo zlepšení, strávil celé tři dny v nemocnici na kyslíku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám