Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zeptali jsme se klientek pražského Asklepionu, co na své pleti a těle nejčastěji řeší. A odpovědi nás nepřekvapily. Překvapivé spíše bylo, jak jednoduše se problémy jako pigmentové skvrny, vrásky, povadlá pleť rozšířené póry nebo nechtěné chloupky dají vyřešit. Někdy stačí jen pár návštěv u zkušeného dermatologa.

Novinka, která zatočí s povadlou pletí a vráskami

Více

Komerční sdělení

Omlazení radiofrekvencí si již nějakou dobu získává oblibu nás, které trápí stále povolenější kontury obličeje a vrásky. Nyní ale dokážou dermatologové v Asklepionu působit radiofrekvencí kromě povrchu tak v hloubce pokožky, kde je samozřejmě mnohem účinnější. „Intenzivním prohřevem působíme přímo na kolagenová vlákna. Výhodou také je, že můžeme ošetřit všechny typy pleti včetně pleti opálené v každém ročním období,“ popsala nám primářka dermatologie MUDr. Hana Smutková Jehličkovou radiofrekvenci. Po ošetření je vaše pokožka vypnutá ve 3D, energie podpoří tvorbu kolagenu na dlouhou dobu a vyhladí hlubší i jemnější vrásky.

Jehličková radiofrekvence proti rozšířeným pórům a jizvičkám

Více

Komerční sdělení

Další velkou výhodou ošetření jehličkovou radiofrekvencí je, že zjemňuje povrch pleti. Dokáže účinně vyhladit například jizvičky po akné i rozšířené póry, které nám umí přidávat roky snad ještě víc než vrásky. Již po 3 ošetřeních s 4týdenními intervaly bude naše pokožka hladší a barevně jednotnější. „Ošetření Jehličkovou radiofrekvencí můžeme navíc dobře kombinovat s ošetřením eMatrix, kdy působíme radiofrekvenční energií na povrchu, dále s lasery, s obohacenou plazmou, se séry s kyselinou hyaluronovou, výplňovými materiály i s aplikací botulotoxinu. Každému tak můžeme sestavit omlazující kúru na míru,“ dodává primářka Smutková a nám je jasné, že tohle ošetření si nenecháme ujít.

Do léta hladké tělo bez chloupků a koupelnu bez holítek

Více

Komerční sdělení

Takže si to, dámy, zatím shrňme – díky Jehličkové radiofrekvenci jsme se zbavily vrásek, rozšířených pórů, jizviček, vypnuly jsme pleť, co ale s těmi chloupky? Na řešení tohoto problému je právě teď ten správný čas. Nechtěných chloupků prakticky kdekoli na těle vás totiž zbaví jednou pro vždy laserová epilace. Je ale třeba přijít na ošetření víckrát, takže když začneme právě teď, do léta se otravného holení zbavíme. Lépe si lasery poradí s tmavšími chloupky na světlejší pleti, ale v Asklepionu kombinují dermatologové více laserů a IPL, takže si poradí téměř s každým typem ochlupení. Na laserovou epilaci si vyhraďte alespoň 4 návštěvy, ale výsledek stojí za to. A pozor! Hodí se i pro pány.

Další články

Načítám