Hlavní obsah
Článek

Je zřejmé, že od doby, kdy v Británii všichni sdíleli tragický příběh zbožňované a v historii britské monarchie asi nejoblíbenější postavy královského dvora, princezny Diany, má tento národ slabost i pro její nástupkyně. Britové obě ženy, které ´uloupily´ srdce Dianiných synů, následníka trůnu Williama a jeho mladšího bratra, prince Harryho, prostě milují.

Vyčíst se to dá z reakcí davů na ulici, ale nejvíce snad z rozzářených očí dětí, s nimiž se tyto dámy setkaly tváří v tvář. Krásným příkladem toho, že i americkou herečku a snoubenku prince Harryho (39) Meghan Markle (42) přijali Britové za svou a zbožňují ji se stejnou intenzitou jako její budoucí švagrovou a ženu prince Williama (35), Kate (42), byla návštěva Meghan s Harrym v komunitním centru Star Hub ve Walesu.

V místní tělocvičně se byl Harry s Meghan mrknout na vystoupení žákyň zdejší taneční třídy. Nadšené reakce snoubenců nenechaly malé tanečnice bez odměny a během následného povídání padly na obou stranách veškeré, byť jen protokolární zábrany. Když dojatý princ vyzval dívky, aby jeho ´princeznu´ klidně objaly, rozeběhly se všechny tak rychle k ní, že měla co dělat, aby první nápor nadšených fanynek vůbec ustála a neupadla. Na tváři přitom měla Meghan, které princ ochotně s hromadným objímáním asistoval, po celou dobu odzbrojující a srdečný úsměv.

Reklama

Další články

Načítám