Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská herečka Danniella Westbrook, která svého času patřila ke hvězdám nekonečného seriálu EastEnders, dělá všechno proto, aby se na ni nezapomnělo.

Co se týče nových hereckých rolí, není na tom kvůli své někdejší drogové závislosti úplně nejlépe. Čtyřiačtyřicetiletá vyžilá herečka se na sebe snažila upozornit i svou zálibou v nejrůznějších úpravách zevnějšku. Ať už si vpichovala botox do vrásek nebo si nechávala esteticky upravovat genitálie, výsledek se nedostavil. Danniella na sebe sice strhla pozornost fotografů, ale roli naposledy dostala před dvěma lety.

Nepomohly ani její poslední exhibicionistické choutky z dovolené ve Španělsku, kde se Danniella nechala zvěčnit nahoře bez. Zřejmě se tak chtěla pochlubit prací plastických chirurgů.

Bývalá seriálová hvězda se vzpamatovává z nepříjemné události. Ještě před několika měsíci byla šťastná jako blecha po boku o dvanáct let mladšího přítele Alana. Dokonce se jí podařilo otěhotnět, ale o miminko bohužel přišla, a nakonec nastal i bolestný rozchod.

Aspoň že na všechny strasti může zapomenout na prosluněné pláži, kde právem budí pozornost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám