Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmoví diváci půvabnou kudrnatou brunetku mohli zaznamenat už v několika filmových produkcích. Mladá herečka Julie Šurková si zahrála ve snímcích Probudím se včera, Slíbená princezna a naposledy v letní komedii Bajkeři, kde tahle sexy kočička rozhodně nezůstala bez povšimnutí.

Našlápnutou kariéru rozjíždí původně vystudovaná tanečnice, která pokračovala ve studiu na katedře alternativního herectví, dál. Aktuálně můžeme Julii vidět v divadelním zpracování legendárního Vinnetoua, kde si samozřejmě zahraje nádhernou indiánskou dívku Nšo-či. Jezdí i zájezdové představení Rapper s divadelním spolkem Frída, kde ovšem převážně tančí.

Na přelomu května a června ovšem čeká herečku přelomová role. Bude to seriál pro televizi obbod, kde už se objevila ve fotbalové Lajně. "O své postavě mohu prozradit, že se jmenuje Ema a je to hlavní role," pochlubila se Šurková.

Reklama

Další články

Načítám