Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá účastnice pěvecké show X Factor Chloe Khan (26) se na televizních obrazovkách proslavila tím, že byla ze soutěže vyloučena kvůli údajnému šňupání kokainu.

I tak ale v televizi zanechala nesmazatelnou stopu a po skončení show rozjela web zprostředkující striptérské služby. S pomocí dnes již exmanžela Johna Greye se jí nebývale daří a dnes je z ní milionářka, která už jen vzpomíná na to, jak se kdysi živila prostitucí.

Ač má vnadná televizní hvězdička známá také z pořadu Celebrity Big Brother peněz na rozdávání, ráda se neustále předvádí a tajně touží po tom, že opět zazáří v nějaké pořádné show. A tentokrát bez potupného vyloučení.

Chloe se tak v Dubaji vystavuje v bikinách na luxusní jachtě a přitahuje pozornost fotografů. Co na tom, že se jí silikonová ňadra sotva vejdou do horního dílu plavek. Chloe chce být za každou cenu středem pozornosti a ví, že slávu si za peníze nekoupí.

Nabídka z televizní reality show ale může přijít kdykoliv. Obzvlášť, když může nabídnout svůj příběh o tom, jak chudá holka k miliónům přišla...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám