Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dříve bylo jejich největší láskou jídlo, teď už ale vědí, že lze milovat i lidi. Lee Sutton a Rena Kiser museli urazit pořádný kus cesty, než si spolu užili první sex.

Příběh věčně hladových Američanů začal před 11 lety symbolicky na klinice pro morbidně obézní pacienty. Lee tehdy sdílel pokoj s bratrem Reny, která jej chodila navštěvovat. Vzájemné sympatie u nich přerostly v lásku, jíž stál v cestě provozní řád kliniky, kde nebylo partnerským vztahům přáno. Tlouštíci se tak rozhodli hubnoucí program opustit a žít po svém ve společné domácnosti v Missouri.

Během soužití ale oba ještě více nakynuli. Lee vážil 323 kilogramů, Rena o 74 méně. Tlouštík v Houstonu absolvoval operaci žaludku, před níž i s manželkou pod dohledem lékařů zhubli pár desítek kilogramů. Obézní Američan se ale po zákroku vrátil ke svým stravovacím návykům a jeho váha šla opět vzhůru. Když se mu partnerka snažila domluvit, byl na ni agresivní. Rena později skončila v nemocnici se zápalem plic a Lee se začal přejídat.

Po jejím návratu nastala další fáze hubnutí. Lee přislíbil, že se nebude pokoušet o násilí. Rena přestala vyhrožovat rozchodem a sama si nechala zmenšit žaludek. Společné hubnutí konečně přineslo patřičný výsledek. Lee se zbavil 137 kil, Rena 123 kil. O čtvrt tuny lehčí pár si konečně může užívat sex. „Dřív jsme nebyli schopní pohlavního styku, teď si ho konečně dopřáváme,“ pochlubil se Lee.

Reklama

Další články

Načítám