Hlavní obsah
Článek

Kláře Issové (44) se v poslední době daří nejen pracovně, ale spokojená je i v osobním životě. Už téměř rok chodí s vysokým sympaťákem Jakubem, po jehož boku se poprvé ukázala na loňském karlovarském filmovém festivalu.

Usměvavý muž se s viditelně šťastnou Issovou objevil i na premiéře komedie Filipa Renče (58) Zoufalé ženy dělají zoufalé věci.

Okatá herečka ztvárňuje v komedii natočené podle knižní předlohy Haliny Pawlowské (69) hlavní ženskou roli. Konkrétně se ponořila do role Olinky, jež s humorem sobě vlastním řeší řadu životních karambolů a peripetií s muži.

Issová ukázala ve snímku výborný komediální talent, který měli diváci možnost vidět už ve filmu Všechno nebo nic. Doposud přitom byla obsazována spíše do rolí éterických a tajuplných krásek.

Klára je ovšem výborná herečka a do oka padla i autorce scénáře Halině Pawlowské. „Klára je srdečná, jemná, inteligentní. A legrační. A to je nejdůležitější, když se točí komedie. Věděla jsem jistě, že představitelka postavy, kterou jsem si vymyslela, musí mít smysl pro humor a oči, které berou za srdce. A to všechno Klára má,“ chválila Issovou Halina.

Reklama

Další články

Načítám