Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Představte si, že sedíte pohodlně v obýváku. Koukáte na oblíbený film a až skončí, máte zatepleno. Bez námahy, nepořádku, v super kvalitě. Při tom se nehádáte s řemeslníky a hodiny po nich neuklízíte celý dům. Zní to pohádkově? Vůbec ne, když si vyberete zkušené machry, kteří mají cenné zkušenosti a chtějí klientovi upřímně pomoci, ne ho okrást a prodat mu podřadné produkty.

A co se vlastně jedná?

Více

Komerční sdělení

Izolace stropu – systémem MAGMARELAX, doporučovaného systému do prázdných a dutých stropů. Jedná se o foukanou minerální izolaci. Její vlákno je na prvním místě v izolačních schopnostech. Výborně tepelně izoluje, nehoří a nesléhá, odpuzuje vodu, izoluje proti hluku a odolává hmyzu, plísním i hlodavcům. Aplikuje se foukáním z nákladního vozu před domem se silnou hadicí pomocí ventilačního stroje. Vše bez hluku a nepořádku, za plného chodu domácnosti. Práce trvají pouhé 3 hod a máte záruku až 15 let. Navíc vám náš technik při nezávazné schůzce provede zdarma odbornou energetickou prohlídku domu a průzkum únikových míst tepla. Dnes až 15 % sleva na izolaci a zdarma energetická prohlídka.

Je to opravdu zdarma!

Více

Komerční sdělení

Ano! Chce to jen změnit úhel pohledu na to, co nám radí většina řemeslníků? „Vyměň okna, oprav dveře, udělej fasádu. Vezmi 200 až 300 tisíc ze svého stavebního spoření a já ti udělám super cenu.“ Je to ale to nejvýhodnější? Bohužel ne. Ukázalo se, že nejvýhodnější je izolovat strop. Zateplením stropu můžete reálně dosáhnout až 30% úspor. Především izolace stropu je nejlevnější na okamžitou úsporu tepla. Celé peníze máte do pěti let zase pěkně doma. Nic se neztratí, vše se vrátí. Je to tedy zdarma! Další informace naleznete pomocí tlačítka více nebo na telefonu 800 100 533.

Další články

Načítám