Hlavní obsah
Článek

Nominace 25. ročníku ocenění Český lev jsou vyhlášeny. Postaral se o to Bolek Polívka (74) společně s Aňou Geislerovou (47). Herečka v majestátních prostorách Sukovy síně v Rudolfinu zmátla přítomné novináře tím, že delší dobu vedla družný rozhovor s neznámým mužem. Po tiskové konferenci se dokonce do tajemného sympaťáka zavěsila a opustila budovu.

Nám se podařilo zjistit totožnost sledovaného muže. Je jím Ladislav Krapek, manažer druhého hlavního aktéra akce Bolka Polívky, který působil i na postu ředitele Divadla Bolka Polívky. Žádná senzace v partnerském životě Ani Geislerové se tedy nekoná.

Předtím, než Aňa Geislerová odkráčela z akce, stihli jsme se jí zeptat, jaké nominace jí udělaly osobně radost jako divačce. „Trošku mě zamrzelo, že Zahradnictví nedostalo více nominací. To bych lhala, kdybych tvrdila, že je to jinak,” uvedla Aňa a dále dodala: „Zajímavý je počet nominací pro ženy v kategorii dokumentu. Jsou tam čtyři ženy v pěti nominacích. Tereza Nvotová je navíc nominovaná za režii hraného filmu i za dokument. Přijde mi úžasný, jaká osobnost se objevila.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám