Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváci Marek Ztracený (39) a Pavel Callta si doteď užívali dovolenou na exotickém Mauriciu. Na sociálních sítích ukazovali nádherné tyrkysové moře a bílé pláže. Teď to ale vypadá, že už to tak pohádková dovolená nebude. Na Mauricius dorazil v noci ze středy na čtvrtek hurikán.

Meteorologové varovali, že na Mauricius má dorazit cyklon třetího stupně, který budou provázet poryvy větru o rychlosti 120 km za hodinu.

"Čekání na hurikán, který má dorazit na Mauricius ráno kolem čtvrté, tedy v jednu ráno v ČR. Tak držte palce, ať nám to neodnese střechu," napsal Callta včera na sociální síť a přidal meteorologickou mapu, kde je hurikán zřetelný.

"Tak už se to blíží. Už začínají vypadávat pojistky, ale věřím, že to bude probíhat v klidu. Ať máte skvělej večer a držte palce, ať to dopadne pro všechny dobře. Zítra je zákaz vycházení ven," dodal Calta.

On i Marek Ztracený jsou v pořádku. Calta o tom dnes informoval. "Je to fakt masakr. Nejhorší máme už za sebou. Za mnou jsou vyrvaný stromy i s kořenama. Ale přežili jsme to. Trošku nám to tady hurikán rozbil," prozradil Calta, který doufám, že se do konce dovolené ještě dočká slunce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám