Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nebudeme chodit okolo horké kaše. Období mezi 30. a 40. rokem života je pro většinu mužů časem, kdy v jejich těle ubývá primárního mužského pohlavního hormonu. A v běžném životě se tahle změna projevuje poklesem energie, úbytkem svalové hmoty, a naopak větším sklonem k tloustnutí. Řešení? Existuje. A může mít podobu kvalitního doplňku stravy.

Vědecké studie potvrzují účinek pískavice řeckého sena

Foto: Testomax.cz
Více

Foto: Testomax.cz

Komerční sdělení

Potravinové doplňky už dávno nejsou jen výsadou těch, kteří tráví dlouhé hodiny v posilovně. Do svého života je zařazují i muži, kteří chtějí aktivně bojovat proti negativním důsledkům snižování hladiny mužských hormonů. Fungují? Ty kvalitní, mezi které Testomax bezesporu patří, ano. Což dokládají četné výzkumy. Vědecká studie (Poole Ch. et al.: J int Soc Sports Nutr.2010, 7:34) prokázala, že užívání pískavice řeckého sena podporuje růst svalové hmoty. Po dobu osmi týdnů byly testované skupiny A a B podrobeny stejnému pravidelnému silovému tréninku. U skupiny A byl ve srovnání se skupinou B zaznamenán až 2x větší nárůst svalové hmoty.

Světový rekordman v hodu oštěpem Jan Železný chlapům TestoMax doporučuje

Foto: Testomax.cz
Více

Foto: Testomax.cz

Komerční sdělení

“Myslím, že jako bývalý vrcholový sportovec, se v doplňcích stravy celkem vyznám a chápu, co je v jednotlivých věkových obdobích důležité. Jisté je, že v určitém věku se chlap o sebe musí začít více starat a udržovat se.“ Říká světový rekordman hodu oštěpem Jan Železný. „Testomax beru pravidelně a doporučuji ho!“ Dodává Honza Železný.

Další články

Načítám