Hlavní obsah
Článek

Fanoušci i kritici spisovatelky, moderátorky a herečky Haliny Pawlowské (68) si často dělají legraci z toho, že tato nevysoká, ale dalšími rozměry obšírná žena možná musí nosit místo podprsenek stany.

Je ale pravda, že i v novém filmu Zoufalé ženy dělají zoufalé věci vypadají její ňadra mohutně. Bylo by zvláštní, kdyby se autorka předlohy a scénáře ve snímku, který nyní míří do kin, vůbec neobjevila. Halina se objeví ve scéně, v níž si s přítelem kupuje podprsenky.

A všechny jí připadají mrňavé! „I když jsem tak veliká, hraju ve filmu malinkou roli zbohatlické Rusky, která touží po ideální podprsence a terorizuje svého manžela,“ prozrazuje o své postavě Halina, ze které byli nadšeni i na place.

„Byl jsem opravdu strašně mile překvapený tím, jak bezvadná spolupráce s Halinou byla. Je zábavná a velkorysá a vtipnější scénář jsem do té doby snad nečetl,“ řekl Super.cz producent snímku Pavel Pásek, jenž do hlavní role obsadil Kláru Issovou, s níž spolupracoval i na kinohitu Všechno nebo nic. Právě v něm ukázala výborný komediální talent.

V komedii, která vznikla na základě knižní předlohy Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci, řeší hlavní hrdinka Olinka řadu životních karambolů a potíží s muži. Ale i když se jí daří méně a méně, její hlavní motto zní: nikdy to nevzdávej, pravá láska může přijít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám