Hlavní obsah
Článek

Monika Žídková sice byla zvolena Miss ČR a poté Miss Europe už v roce 1995, ale půvabná plavovláska je pořád nejoblíbenější vítězkou krásy za celé novodobé období trvání soutěží Miss.

Jedním z důvodů, proč si získala srdce lidí, může být i to, že jako jediná z královen krásy nepustila k vodě svého partnera. S partnerem, nyní manželem, Petrem Brzeskou je od střední školy a jejich vztah přetrval všechna lákadla, která se modelkám nabízejí. Dodnes spolu žijí v rodných Kravařích a vychovávají dvě děti. Monika odtamtud vede i svoji kosmetickou firmu.

"Spíš než modelingu se už věnuji moderování. Z dob Miss se mi samozřejmě změnily míry, udržovat si tělo dá daleko víc práce a odříkání. Myslím, že běžné přehlídkové molo už nepatřím, nechodila jsem, ani nepamatuju. I když občas fotím. Ale kdyby přišla nějaká zajímavá nabídka od známého návrháře, neváhala bych," přiznala.

A jak si udržet vztah stejně jako ona? "Je to o toleranci a kompromisech, což by samozřejmě nešlo s někým, kde by nefungovala chemie. Musíte být na sebe naladění a patří k tomu i skvělý sex. A taky to, že si navzájem dopřáváte určitou volnost. My máme doma třeba pravidlo, že když se nestíhám vrátit do půlnoci, aspoň napíšu esemesku," svěřila Žídková.

Pro ilustraci, že s manželem fungují stále jako zamilovaný pár, poslala Monika Super.cz i jejich fotografie z druhých líbánek, z nichž se nedávno vrátili. "Byli jsme v Egyptě, děti hlídala babička, moc jsme si to tam užívali. Je vynikající, že se tam člověk vždycky může spolehnout na počasí, a to i v době, kdy už jsou v Česku plískanice a mrazíky," pochvalovala si Žídková.

Pravidelně jezdí i na prodloužené víkendy, kde se věnují jen sami sobě. "Určitě vztahu prospěje, když si uděláte čas jen sami pro sebe a všechny starosti hodíte za hlavu," radí Monika.

Monika bude jednou z porotkyň soutěže SUPERMISS 2011, ze které si ty nejúspěšnější dívky odvezou například dva automobily Seat Ibiza.  Monika soutěžícím může poradit, jak se neztratit ve světě modelingu a zároveň zůstat šťastná v soukromí. "U bohatých pánů, které se najednou kolem dívek objeví, je problém, že je mladší holka bude bavit jen chvilku. Je to riziko," míní Monika. "Ale myslím, že současné dívky jsou mnohem sebevědomější a ostřílenější, než jsem byla já v jejich věku," domnívá se.

Do soutěže SUPERMISS 2011 se dívky mohou přihlásit zde. Castingy soutěže se konají na dvou místech v ČR a to v Praze, dne 21.10.2011, ve 12:00 hod. v Hotelu Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8  a  druhý v Brně, dne 22.10.2011, od 12:00 hod. v Hotelu Holiday Inn, Křížkovského 496/20, Brno. Finále soutěže se pak uskuteční 20.11. 2011 od 20:00 hod. v Hotelu Hilton Prague. Super.cz je mediálním partnerem celé akce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám