Hlavní obsah
Článek

Přestože o ně Hollywood nikdy nestál a na tomto stanovisku se aktuálně vůbec nic nezměnilo, setkaly se tyto dvě výrazné a bizarní postavy světa obskurních amerických reality show právě v Los Angeles, kde slavná filmová studia sídlí. Brazilec Rodrigo Alves (34), kterému v Americe nikdo neřekne jinak než Živý Ken, se s vysloužilou herečkou a modelkou s výraznou oblibou v nemravném odívání Phoebe Price (51) zná poměrně dlouho. Nějaký čas už se ale přece jen neviděli. Setkání těchto dvou přátel tak působilo chvílemi až dojemně.

Svoji hvězdu na místním chodníku slávy už asi mít nebudou, ale smířit se s tím rozhodně nehodlají. Na své popularitě proto dál pilně pracují. Tito dva slavomané vlastně ani žádným výjimečným talentem nadáni nejsou. Krom toho, že za sebou mají nesčetně kosmeticko-chirurgických zákroků a jsou ochotni klesnout až na absolutní dno lascivních televizních spotů, nenabízejí nic, proč by je měl svět znát, natož je vnímat jako celebrity.

Možná i proto se ti dva k sobě chovají jako staří kamarádi. Přestože byl Ken jen zhruba týden po zákroku, při kterém mu chirurgové vyoperovali čtyři žebra (přišel ho na více než 800 tisíc korun), navíc kvůli němu musel mít pod košilí speciální korzet, držel se statečně, a dokonce pozval Phoebe do místní restaurace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám