Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle asi nikdo nečekal. Jen sedm měsíců po velkolepé svatbě ohlásila blogerka a instagramová hvězda Aneta Mikšíčková alias A.N.D.U.L.A. rozpad manželství. Blondýnka rozvod přiznala svým fanouškům na sociální síti.

"Přátelé a kamarádi, prosím, neptejte se, nereagujte a neprojevujte lítost. Jen si to mezi sebou řekněte a buďte ohleduplní. Necítím se jako známá osobnost, něčí majetek nebo kdokoliv, kdo by měl podávat prohlášení. Ale z úcty ke svému manželství a kvůli těm milým anonymům – rozešli jsme se," napsala Aneta.

"Definitivně a nenávratně! Nebudu nic vysvětlovat, spekulace mi nevadí, je to každého věc, jak se na to dívá. Je to pro všechny těžké, tak nás prosím nechte žít. Děkujeme. A dejte mi trochu času a já budu zase normální. Nebojte se o mě. Já už to mám v sobě dlouho vyřešený," dodala blogerka a na svém účtu smazala všechny společné fotografie s manželem Petrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám