Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanadsko-bulharská herečka Nina Dobrev (29) si užívá rodinnou dovolenou, odkud fanouškům posílá působivé zdravice. Své fotky v bikinách i krátká videa. Že má míry modelky, vědí dávno, postavu ukázala už v seriálu Upíří deníky, který z ní udělal hvězdu.

Je sympatické, že své popularity Nina využívá i pro dobré věci. Například aktivně podporuje organizaci na záchranu oceánů Oceana. Dobrev konkrétně natočila video, které má upozornit na obchodování se žraločími ploutvemi.

„Dřív jsem se bála, ale pak jsem si přečetla fakta,“ říká herečka stojící po prsa ve vodě. Další záběry ji pak ukazují pod vodou, jak plave se žraloky. „Žraloci udržují oceán zdravý. My je nezajímáme. To nás zajímají jejich ploutve a je to děsivé,“ říká dále. „Ročně skončí na trhu s ploutvemi milióny žraloků. Pomozte prosím a přidejte se ke mně a k Oceaně v kampani na zastavení obchodování se žraločími ploutvemi a pomozte je zachránit,“ vyzývá Dobrev nejen své fanoušky.

Reklama

Další články

Načítám