Hlavní obsah
Článek

Britové jsou přesvědčeni o tom, že třetím potomkem vévody a vévodkyně z Cambridge bude holčička. Kate (42) totiž nosí stejný outfit jako během svého druhého těhotenství.

Nastávající rodiče zavítali na slavnosti města Coventry, kde navštívili katedrálu poničenou bombardováním během druhé světové války. Před architektonickou památkou na ně čekal dav příznivců, kteří si nenechali ujít příležitost spatřit Kate a Williama na vlastní oči.

Těhotná vévodkyně se dala do řeči s místními dětmi a převzala květiny i plyšové medvídky. Britové neustále spekulují o pohlaví miminka, které přijde na svět v dubnu. Královská rodina samozřejmě mlčí, ale po návštěvě Coventry má veřejnost o dalším potomkovi o něco jasněji.

Kate totiž oblékla zářivě růžový kabát značky Mulberry, který ji zahříval i před porodem princezny Charlotte. Na sobě ho měla v prosinci roku 2014, kdy s manželem v New Yorku navštívili muzeum připomínající teroristické útoky z 11. září 2001. Míry vévodkyně jsou stejné i tři měsíce před třetím porodem, takže může své outfity recyklovat.

Růžový kabát, jehož pořizovací hodnota je 43 tisíc korun, by samozřejmě byla škoda nechat ve skříni. Britská média jej ovšem vnímají jako symbol ženství a přisuzují mu velký význam. Kate jím měla naznačit, že porodí opět holčičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám