Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Americká herečka Jessica Alba (30) dlouho otálela, než světu ukázala svou druhou dceru Haven Garner. Ta prý slavné mamince způsobila velký šok. Vypadá prý naprosto stejně jako její starší sestra Honor.

„Čekala jsem, že si budou podobné, ale tohle jsem netušila. Samozřejmě, že je mi to příjemné,“ nechala se slyšet Alba. Fotografům se podařilo šťastnou rodinku zvěčnit při cestě na snídani v Los Angeles.

„Pořád se směje. Každé ráno se s ní Cash mazlí. Šeptá jí do ouška a malinká se jen usmívá,“ popsala svou mladší dceru hollywoodská kráska.

Alba a její manžel Cash Warren jsou z obou ratolestí nadšeni. I když se herečka snaží děti střežit jako oko v hlavě, nedávno přiznala, že není zrovna nejsvědomitější matkou. Prvorozenou Honor totiž překrmovala tak, aby spala celou noc a rodina si mohla v noci odpočinout. „Když jí bylo asi tak šest měsíců, tak jsem ji překrmovala. Protože když je tak malé dítě opravdu hodně plné, neprobudí se hladem,“ přiznala Jessica. Pak se sama sobě zasmála a dodala: „No, zní to dost hrubě.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám