Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ples v opeře se v Bratislavě konal už poosmnácté a podeváté měl i dobročinný charakter. Byť se jedná o pomyslné zahájení slovenské plesové sezony, program byl na půdě historické budovy Slovenského národního divadla česko-slovenský. Hosty programem provázela i u nás známá Božidara Turzonovová, v kontrastu s nablýskaným prostředím vystoupila legendární česká rocková kapela Lucie a vrcholem večera pak bylo vystoupení Karla Gotta.

V doprovodu Big Bandu Gustava Broma pod taktovkou Vladimíra Valoviče zpívali své hity Jana Kirschner, Miro Žbirka, Dan Bárta či Katka Knechtová.

Poslední jmenovaná slovenská zpěvačka překvapila svým půvabem ve velké večerní. Autorku mega hitu Môj Bože jsme v poslední době v Česku příliš často nevídali, a tak pro její fanoušky bylo jistě příjemné zjištění, že Katarína přijala nabídku a stala se jednou z porotkyní soutěže SuperStar.

Reklama

Další články

Načítám