Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V paměti možná stále máte fotky Katie Holmes a Jamieho Foxxe, kteří spolu byli po letech spekulací loni poprvé zvěčněni na pláži v Malibu. A podobné místo, možná dokonce stejné, si pro procházku s fotografy v zádech vybral i další slavný pár.

O vztahu herečky z Padesáti odstínů šedi, temnoty i svobody Dakoty Johnson a hudebníka a lídra kapely Coldplay Chrise Martina se spekuluje už pár měsíců, společná fotka ale zatím chyběla. Až do teď, kdy fotografové pár zvěčnili v objetí v Malibu. Paparazzi na ně měli políčeno už v Paříži, kde spolu Johnson a Martin nedávno krátce pobyli, na letišti si ale dali záležet, aby je spolu nevyfotili.

Martinova exmanželka Gwyneth Paltrow minulý týden zase oficiálně potvrdila, že se zasnoubila s americkým producentem Bradem Falchukem. Domluvili se snad, že své soukromé záležitosti zveřejní takhle ve stejnou dobu? Jelikož spolu rodiče dcery Apple a syna Mosese i po rozvodu dobře vycházejí, jezdí na rodinné dovolené a i svého nového partnera Paltrow Martinovi představila, není to nemožné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám