Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhá úpletová sukně kombinovaná s průhlednou krajkou, černobílý vzor na ní i na podprsence, velké kruhové náušnice a jednoduché stříbřité sandály. Přesně v takovém outfitu vyrazila v neděli večer do restaurace v západním Hollywoodu čerstvá padesátnice a matka pěti dětí Nicole Murphy.

Bývalá žena slavného hollywoodského „mazáka“, hvězdy kasovních trháků jako Policajt z Beverly Hills nebo Dr. Dolittle Eddieho Murphyho (56), si dlouhodobě udržuje kondičku v posilovně a ví proto, co si může dovolit nosit. Tento model u ní totiž nebyl ničím netypickým. Muzikantka, návrhářka i televizní hvězda Nicole si je své atraktivity dobře vědoma.

Vždyť už ve 13 letech začala sama jako modelka a její krásu ve svých kampaních ocenila taková jména módních značek jako třeba Chanel, Valentino a Yves Saint Laurent.

S držitelem cen Zlatý glóbus, Grammy, ale i několika Zlatých malin, udělovaných za nejhorší výkon, se Nicole rozvedla v roce 2006 po 13 letech manželství, ve kterém na svět přivedla pět jeho dětí. Nějaký čas poté chodila se slavným hráčem amerického fotbalu a televizním moderátorem Michaelem Strahanem (46), ale vztah se jim rozpadl v roce 2014.

Reklama

Další články

Načítám