Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z hlavních hvězd bratislavského Plesu v opeře byla bezesporu Michaela Kociánová. Modelka, která trvale žije v Londýně, neměla do historické budovy Slovenského národního divadla dlouhou cestu, neboť už od Vánoc tráví čas s rodinou na Slovensku.

„Snažila jsem si naplánovat čas tak, abych nemusela po svátcích odlétat, a to se mi podařilo,” usmívá se historicky nejúspěšnější slovenská topmodelka.

Na devátém ročníku dobročinného plesu krásku bohužel nedoprovázel její přítel Arran Yentob, a tak jeho úlohu zastoupil její objevitel a manažer Saša Jány. „Arran musel zůstat v Londýně, protože měl nějaké povinnosti. Už v předstihu jsem se dohodla se Sašou Jánym, který je můj agent a pozval mě. Dohodli jsme se, že spojíme příjemné s užitečným a půjdeme spolu,” vysvětluje Michaela.

Bývalá přítelkyně britského režiséra Guye Ritchieho, který byl manželem Madonny, i českého moderátora Leoše Mareše sice do tanečních nechodila, ale na parketu tancovala jako víla. „Tancovali jsme hodně a musím říct, že Saša je vynikající tanečník," pochválila svůj doprovod.

Reklama

Další články

Načítám