Hlavní obsah
Článek

Když ji uvidíte na jevišti nebo v reálném životě, rozhodně byste netipovali, že Radka Fišarová, jíž se často přezdívá česká Edith Piaf (účinkovala např. v muzikálu Edith - vrabčák z předměstí), nedávno oslavila čtyřicáté narozeniny.

„Zatím se pro mě nic moc nezměnilo. Spíš si všímám, že to občas někdo řeší, ale pak si uvědomím, že život není o věku, že čas je relativní. Dá se promrhat spousta let, nebo naplnit roky pozitivním životem,” mávla rukou Radka po zodpovězení naší otázky, jestli se u ní po oslavě čtvrtých kulatých narozenin něco změnilo. „Mám čtyřiadevadesátiletou tetu a pětaosmdesátiletého tatínka a oba jsou na tom úplně úžasně. Já si stále přeju, abych byla po této vlně naší rodiny,” smála se česká Edith Piaf.

Na konci roku pořádala Fišarová několik narozeninových oslav, a navíc plně koncertovala. „Vánoce byly dost hektické. V podstatě to byla jedna velká oslava. Nejdřív jsem slavila čtyřicáté narozeniny, poté měl narozeniny můj šestiletý syn a svátky,” směje se sympatická zpěvačka. „Nakonec jsme ale přece jen odjeli s naším šestiletým Oskárkem na pár dní na Šumavu, kde jsme si užili trošku sněhu a volna. Člověk si víc váží aspoň těch pár chvil strávených s rodinou, čas je pak hned naplněnější,” říká zpěvačka, se kterou jsme si povídali na zkoušce představení Horečka úterní noci.

Dobročinné přestavení, jehož výtěžek poputuje na podporu projektů Veroniky Kašákové pro opuštěné děti, ale není jedinou aktivitou Radky. „Nově učím na státní konzervatoři Na rejdišti. Je to skvělá škola, jsem vděčná za tu příležitost a jsem strašně ráda, že můžu pracovat s lidmi, kteří tam jsou. Moc mě ta práce těší. A jinak se věnuji divadlu a muzikálu," prozradila Radka Fišarová, kterou můžete vidět třeba v novém muzikálu Muž se železnou maskou.

Reklama

Další články

Načítám