Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmnáct měsíců po porodu syna Rafaela Slavomíra je na své váze. Zpěvačka a partnerka Felixe Slováčka mladšího Míša Zemánková konečně zvítězila nad posledními těhotenskými kily a vypadá fantasticky.

"Měla jsem čtyři kila nahoře, kterých jsem se nemohla zbavit. Asi měsíc je to pryč. Už jsem na váze, kterou jsem měla před těhotenstvím," řekla Super.cz Míša, která svého syna stále kojí. "Kojím, ale chci už přestat. Pořád ještě nemluví, tak je to ještě snesitelné, ale už na hraně," přiznává.

Míša, která byla před těhotenstvím známou pařmenkou, je už víc jak dva roky bez pořádných večírků. "Občas si dám malé pivo, ale že bych se opila, to fakt nebylo dlouho. Jednou na narozeninách kamaráda, to jsem nekojila, odstříkala jsem. Druhý den mi ale bylo tak špatně, že už jsem si řekla, že ne. Ty kocoviny jsou teď fakt horší než v mládí," usmívá se.

Druhému dítěti se nebrání. "Když jsem porodila, tak jsem tvrdila, že už žádný dítě fakt nechci, ale teď už si říkám, že by sourozenec možná byl fajn. To ale nechám osudu," dodala na představení muzikálu Kapeska, kde si zahraje i po boku partnera.

Reklama

Další články

Načítám