Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) nikdy nebyla tak štíhlá, jak je nyní. Super.cz řekla, že je to díky cvičení jógy. Že by za úbytkem váhy stály stresy z rozchodu s manželem Danielem, popřela.

"Už tři roky cvičím jógu, jogíni jsou takoví scvrklí, skoro denně ji cvičím a vlastně se scvrkávám. Potřebuju někde brát energii a jóga tělu hrozně prospívá. Je to vnitřní energie, kterou nabíráš, nejsem vůbec unavená. Jóga je v tomhle geniální. Jsi hubená, a ještě je mozek naprosto v pořádku," řekla Super.cz Partyšová. "Skoro ve čtyřiceti můžu říct, že mám nejlepší postavu za svůj život," dodala Gábina, která čtyřicetiny oslaví letos.

Zda do další dekády vstoupí jako rozvedená žena, zatím neví. "Ještě netuším, jestli budu svobodná. Máme s manželem hezký vztah. Jestli čtyřicátiny budou s papírem nebo bez, je mi zatím jedno," dodala na tiskové konferenci nového muzikálu Kapeska, kde získala jednu z rolí.

"Už jsem hrála v brněnském muzikálu ve 14 letech, dala jsem si víc než dvacetiletou přestávku. Když jsem dostala nabídku hrát královnu Katku, tak jsem se nerozmýšlela. Jsem za to moc ráda, ale mám respekt. Těším se," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám