Hlavní obsah
Článek

Muzikálový zpěvák a hvězda Tváře Jan Kopečný sjížděl svahy ve Špindlu na lyžích i po zadku a společnost mu dělala známá modelka. Ačkoli zimní sporty nepatří mezi jeho nejoblíbenější, rozhodl se, že na chvíli vyskočí z nynějšího pracovního maratonu a po letech se opět postaví na lyže.

"Jelikož jsem na lyžích nestál více než 10 let, protože zimní měsíce jsou pro mě pracovně nejnáročnější, musím se přiznat, že to byla velká vzpomínačka a zároveň skvělý relax. Samozřejmě jsem při prvních jízdách nasbíral několik pádů," uvedl Kopečný.

Lyžovačky ve Špindlu si užíval po boku bývalé modelky Jitky Kocurové, kterou diváci znají i jako Pamelu z filmu Účastníci zájezdu. "Jitka byla super parťák a výborně jsme se doplňovali. Musím přiznat, že lyžování se nezapomíná, jen doufám, že na hory nepojedu za dalších 10 let. Svah jsem sjel jak na lyžích, tak i po zadku,“ dodal Honza, který v současné době exceluje v titulní roli krále Ludvíka XIV. v muzikálu Michala Davida Muž se železnou maskou v pražském Divadle Broadway, hraje hlavní roli v Dětech ráje v brněnském Bobycentru a také v muzikálu Čas růží.

Reklama

Další články

Načítám