Hlavní obsah
Článek

V dětství prý byla stydlivá, ale to už je dávno pryč. Stella Maxwell (33) dnes patří k nejúspěšnějším modelkám, která vyhoví i fotografům, kteří ji rádi svlékají.

Stella se narodila v Belgii, ale díky otci diplomatovi už jako malá často cestovala. „Byla jsem stydlivá a zvědavá, ale šťastná a milovaná,“ vzpomíná na dětství, které nakonec z velké části strávila na Novém Zélandě. Jako malá o tom, být modelkou, vůbec neuvažovala. „Byla jsem prostě jen normální dítě. Nový Zéland má v sobě cosi nevinného,“ míní.

Její vzhled, velké modré oči, plné rty, blond vlasy a, samozřejmě, štíhlá postava, ji však pro modeling přímo předurčil. Skaut si ji vyhlédl, když nakupovala s kamarádkou. Focení pro Vogue pak na sebe nenechalo dlouho čekat a spolupráce s prestižními návrháři zrovna tak. „Stella ke mně přišla na zkoušku a já si ji rovnou zamiloval,“ uvedl Jeremy Scott, jehož přehlídku šla jako svou první. Následně o ni projevily zájem značky Fendi, Moschino, Versace, Balmain, od roku 2014 je andílkem Victoria´s Secret…a ta stydlivost? Tu hodila za hlavu.

Partnerkou Maxwell je úspěšná herečka a příležitostná modelka Kristen Stewart.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám