Hlavní obsah
Článek

Britské reality show jako Celebrity Big Brother, Love Island, Ex on the Beach nebo The Only Way is Essex, produkují obrovské množství lidí, kteří sní o slávě a statusu hvězdy. Uznání se však dostane jen málokomu a ostatní si přinejlepším musejí vystačit s tím, že si jich všimnou fotografové na různých večírcích, případně i na ulici.

Poměrně velkou pozornost britští paparazzi i média věnují čtyřiadvacetileté Chloe Goodman, jež je ‚produktem‘ výše zmíněné Ex on the Beach a následně se objevila i v Celebrity Big Brotheru. Monitorují její návštěvy nejen společenských akcí, ale i všedních dnů, informují o jejím osobním životě. Jednou z nedávných zpráv, s nimiž se Chloe médiím svěřila, bylo, že loni potratila. Dítě čekala s o rok starším fotbalistou, s nímž se už rozešla.

Její poslední snímky byly pořízené v sobotu večer před jednou londýnskou restaurací, kam Chloe, o níž se píše i jako o modelce, dorazila i se sestrami Lauryn (26) a Amelií (19). Těm, zdálo se, pozornost také nebyla nepříjemná.

Reklama

Další články

Načítám