Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V početné skupině vystupujících na charitativním představení Horečka úterní noci bude i Kateřina Ujfaluši (11). „V tomto představení budu zpívat ještě s Filipem Jedličkou písničku Je nebezpečné dotýkat se hvězd," říká malá zpěvačka, která hraje také v dětském muzikálu Ferda Mravenec malého mravenečka a v muzikálu Shrek se zhostí role mladé princezny Fiony. „Moc mě baví vystupovat v muzikálu. Trošku méně mě ale těší čekání na zkouškách, ale to k tomu prostě patří,” krčí rameny Kačenka.

Mladé Ujfaluši se zatím daří velmi dobře skloubit pěveckou kariéru se školou, i když kvůli zkouškám jí počet zameškaných hodin narůstá. „Kačenka je hrozně šikovná, pečlivá. Chodí do scio školy, kde nejsou známky, ale slovní hodnocení. Tam je to o projektech a tím pádem může pracovat z domova a věnovat se samostudiu,” objasnila nám situaci okolo vzdělání Kačenky její maminka Kateřina. A když ji nedoprovází ona, tak zastoupí táta, bývalý fotbalista Tomáš Ujfaluši.

Kromě Ujfaluši v představení, jehož výtěžek poputuje do nadačního fondu Veroniky Kašákové, uvidíte a uslyšíte Václava Noida Bártu, Radku Fišarovou, Lilian Sarah Fischerovou, jejíž divadelní společnost Indigo company celou akci pořádá, dále Petru Vraspírovou, Ondřeje Rumla, Brigitu Cmuntovou nebo gospelovou zpěvačku Leonu Gyöngyösi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám