Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Joan Collins dokazuje, že věk je jen číslo. Ve svých čtyřiaosmdesáti letech vypadá stále velmi svěže a šik a zásluhu na tom jistě má i její o mnoho let mladší manžel, herec Percy Gibson (52), s nímž ve čtvrtek večer vyrazila v Hollywoodu na večeři. V úzkých černých šatech a kožichu vypadala velmi dobře.

Nejznámější rolí Collins je, a asi už zůstane Alexis Carrington-Colby z ‚osmdesátkového‘ seriálu Dynastie, v němž si zahrála bohatou potvoru. Záporná role jejímu naturelu sedla jako ulitá. Na kontě má desítky dalších rolí, seriálových i filmových. Například Aféra Cartier či Josef a jeho skvostný plášť. Collins je také úspěšnou spisovatelkou.

Gibson je hereččiným pátým manželem. Vzali se v roce 2002. Poprvé byla Collins provdaná za herce Maxwella Reeda (1952 – 1956), dále za herce Anthonyho Newleyho (1963 – 1971), obchodníka Rona Kasse (1972 – 1983) a zpěváka Petera Holma (1985 – 1987). Zasnoubená byla také s hercem Warrenem Beattym.

Reklama

Další články

Načítám