Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sportem k trvalé invaliditě, říká se někdy. A tato průpovídka se projevila i na Leoně Gyöngyösi. Gospelová zpěvačka totiž po deseti letech vyrazila s přítelem na lyže a skončilo to tím, že musí mít následujících několik týdnů na noze ortézu.

„Při vystupování z lanovky mi odletěla jedna lyže a na té jedné jsem se neudržela, takže jsem se nevyhnula pádu," řekla půvabná zpěvačka při pohledu na svou zafixovanou nohu na zkoušce představení Horečka úterní noci.

A jaká je její diagnóza? Natržený křížový vaz. „Minimálně dva měsíce to musím nosit takto. Ale tento připravovaný benefiční večer není a ani nebyl v ohrožení. Hraju tam postavu Mahalii Jackson, která je o třicet kilo těžší, budu mít vycpávky a nic nebude vidět. Také tam jen zpívám, netančím," řekla Leona.

V běžném životě je ale zpěvačka svým zraněním omezená naopak velmi. „Nemůžu řídit auto, což mi komplikuje vyzvedávání syna ve škole. Jsem závislá na druhých,” krčí rameny Gyöngyösi.

Reklama

Další články

Načítám