Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když si herečka Rumer Willis (29), nejstarší dcera herců Demi Moore a Bruce Willise, vyšla s kamarádkou na večeři, s fotografy před vchodem restaurace nejspíš nepočítala. Když pak začaly cvakat fotoaparáty, byla trochu nesvá. V průsvitném tričku, které měla na sobě, se není co divit.

Herečka přitom v roce 2014 veřejně podpořila kampaň Free The Nipple (svobodu bradavkám), která vznikla v reakci na cenzuru na sociálních sítích. Tak daleko, jako její mladší sestra Scout, která se, rovněž v rámci zmíněné kampaně, po New Yorku několikrát procházela nahoře bez, nebo v průhledném tričku, ale nešla.

Rumer, která na sebe hodně pozornosti strhla vítězstvím v soutěži Dancing with the Stars a účinkováním na Broadwayi, se čím dál více uplatňuje také jako seriálová a filmová herečka. Loni se představila ve třech projektech včetně úspěšného seriálu Empire.

Kdo by v tomto směru ale čekal ‚tlačenku‘ od rodičů, prý by se mýlil. Pro magazín People uvedla, že její rodiče nejsou z ranku těch, kteří by chtěli mít z dětí hvězdy a tlačili je do šoubyznysu. Naštěstí, dodala Rumer, která si váží toho, že i s rodiči hollywoodskými hvězdami, měla na výběr.

Reklama

Další články

Načítám