Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americké fotomodelce Anastasiyi Kvitko se díky výrazně tvarované postavě a ruskému původu přezdívá ‚ruská Kim Kardashian‘. Sebevědomí třiadvacetileté slečny roste každým dnem a ona se nebojí veřejně prohlašovat, že má mnohem lepší postavu než zmíněná americká televizní hvězda, a dokonce tvrdí, že zcela přírodní. Příroda je sice mocná čarodějka, to všichni víme, ale že by až takhle... Nuže, posuďte sami.

Kvitko nemá v povaze stydlivost a díky vyzývavým fotkám, které pravidelně přidává na své sociální sítě, si vybudovala velmi silnou fanouškovskou základnu. Na Instagramu ji sleduje přes sedm a půl miliónu lidí a to už je tak vysoké číslo, že o nabídky firem, jež své produkty propagují právě prostřednictvím úspěšných profilů na sociálních sítích, nemá Kvitko nouzi.

Fanouškům už doporučovala čaje nebo aplikaci na hledání partnera. Nejnovější značkou, s níž spojila svou tvář, má být značka diamantových šperků. Je však otázkou, zda si jich na těle Anastasiye při jejích mírách někdo všimne.

Reklama

Další články

Načítám