Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdy sester Hadidových, starší Gigi (28) a následně i Belly (27), zazářily v modelingu s tou nevyšší intenzitou. Sestry se už nějaký ten pátek pohybují na špici a mezi návrháři nejvyhledávanějšími jmény. Uplatňují se na přehlídkách, v reklamách, fotí do časopisů, rozdávají rozhovory. Gigi a Bella měly po kom dědit.

Modelingu se svého času úspěšně věnovala také jejich matka Yolanda Hadid, která v týdnu oslavila třiapadesáté narozeniny. Hádali byste jí tolik? I ve svém zralém věku si drží svěží vzhled a postavu má srovnatelnou se svými dcerami.

Ty samozřejmě nechyběly na večírku v New Yorku, kde proběhla narozeninová párty. Že mají krásný vztah nejen k mamince, ale i k sobě navzájem demonstrovaly tak, že dorazily ruku v ruce.

Trochu v pozadí pak stojí ještě jejich bratr Anwar, který se rovněž věnuje modelingu. Otcem všech tří sourozenců je Yolandin bývalý manžel, developer Mohamed Hadid. Se svým druhým manželem, producentem a hudebníkem Davidem Fosterem, se rozvedla loni, kdy se také vrátila ke jménu prvního muže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám