Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sluneční paprsky ke svému životu Dara Rolins (51) potřebuje stejně jako vzduch k dýchání. Z toho důvodu si zpěvačka v minulosti zpestřovala zimu návštěvami teplých krajin

Jejími oblíbenými místy se stalo Los Angeles, kde uvažovala o koupi nemovitosti, Spojené arabské emiráty a byla také častou návštěvnicí Marbelly na jihu Španělska. Nyní se jejím cílem stává opakovaně ostrov Bali.

Pro Daru má toto mystické místo zvláštní význam. Dozvěděli jsme se, že popová diva si ve vesnici Canggu dokonce dlouhodobě na několik let pronajala dům. Aktuálně zde Rolins tráví měsíční pobyt se svou dcerou Laurou a její aktivity by se daly shrnout do názvu filmu Jíst, meditovat, milovat.

Zpěvačka si užívá výborného jídla, pravidelně dochází na lekce jógy, které propadla, a dá se očekávat, že i poslední položka bude brzy splněna, hned co ji v asijském ráji navštíví její partner Patrik „Rytmus“ Vrbovský (47).

Reklama

Další články

Načítám