Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Blanca Blanco sice točí filmy velmi často, ale na roli, která by ji posunula do kategorie ‚áčkových‘ hereček a ‚hollywoodských hvězd‘, stále čeká. Pozornost na sebe zatím poutá tím, že se svléká. Je tohle ta správná cesta?

I když na Zlatých glóbech na sebe Blanca neupozornila svlékáním, ale – oblékáním. Jako jedna z mála žen nepřišla v černých šatech, a nedodržela tak sice nepsaný, ale většinou hvězd respektovaný dress code. Publicita to proto nebyla zrovna příznivá.

Nyní už se prohání po kalifornských plážích a pózuje tamnímu fotografovi. Na sobě při tom měla dolní díl plavek a k tomu provokativně rozepnutou bundu, která její hrudník kryla jen tak symbolicky. Na sociální síť pak ještě dodala snímek, na němž má pro změnu svetr, ale nejde vidět žádný spodní díl.

O práci ale nouzi nemá, takže jí možná stávající situace vyhovuje. K zatím posledním filmům, v nichž Blanco účinkovala, patří Artificial Loyalty, Fake News, Torch či Teen Star Academy. A letos by mělo do kin či na obrazovky přijít rovnou osm projektů, v nichž hrála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám