Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Upozornila na sebe jako mladá lékařka Eliška Valentová v druhé řadě seriálu První republika. Možná vás proto překvapí, že spíš než hraní před kamerou baví Brigitu Cmuntovou zpívání.

My jsme ji potkali zrovna na zkoušce představení Horečka úterní noci, kde se setkala řada pěveckých a hereckých osobností, které se dobrovolně a bez nároku na honorář rozhodly dělat to, co je baví, tedy hrát a zpívat, pro dobrou věc. Výtěžek z prodeje vstupenek totiž putuje do nadačního fondu Veroniky Kašákové.

Ptali jsme se éterické krásky, jestli víc zpívá, nebo hraje: „Těžko říct. Dřív jsem víc zpívala, teď se zase věnuju víc herectví, záleží na nabídkách, které přichází,” říká herečka, která je nejspokojenější, když se může najednou uplatnit ve více polohách. „Vystudovala jsem na konzervatoři Jaroslava Ježka obor muzikál, tak ráda spojuju složky hraní, zpívání a tancování,” doplnila.

„To, že jsem mohla půl roku natáčet, mě ohromně posunulo. Jinak se v mém životě zase tolik nezměnilo. Pro mě je důležité, abych v životě někam směřovala,” uvedla Cmuntová, která nám potvrdila, že se objeví i ve třetí řadě zmíněné retro seriálu.

Média občas Brigitu označují za českou Audrey Hepburn. Jak na toto přirovnání k hollywoodské legendě reaguje? „Stalo se mi, že mne dvakrát nebo třikrát někdo přirovnal ke slavné Audrey Hebpurn. Je to milé, jsem ráda, ale já jsem já,”, usmívá se sympatická herečka.

Reklama

Další články

Načítám